Protectia datelor personale

Protectia datelor personale

S.C. Soft Dreams S.R.L. („Soft Dreams”) respecta confidentialitatea propriilor clienti si vizitatori si se obliga sa protejeze datele si informatiile personale ale acestora. Prezenta Politica de Confidentialitate („Politica”) are in vedere domeniile www.webland.ro, www.clustercs.com, www.softdreams.eu denumite in continuare Website-ul.

Soft Dreams nu colecteaza niciun fel de date, informatii personale identificabile in momentul vizitarii Website-ului, cu exceptia situatiilor in care dumneavoastra consimtiti sa ni le furnizati sau in cazurile expres prevazute de prezenta sectiune.

Soft Dreams nu ofera, nu vinde si nu furnizeaza niciunei terte persoane vreuna dintre datele personale furnizate de catre dumneavoastra pe parcursul vizitelor efectuate pe Website sau odata cu acceptarea expresa a Termenilor si conditiilor de utilizare.

Vom utiliza datele de contact furnizate de dumneavoastra cu scopul exclusiv al furnizarii serviciului catre dumneavoastra si pentru evidentierea din punct de vedere contabil a operatiunilor implicate. Vom crea si mentine alte asemenea date precum cele aferente contului de hosting, de administrare si personalizare blog precum si inregistrarile de client, in masura ceruta de furnizarea serviciilor. Adresa de domiciliu sau adresa de posta electronica reprezinta o informatie extrem de valoroasa atat pentru Soft Dreams cat si pentru Clienti, colectarea datelor conexate acesteia, permitand transmiterea in timp util a informatiilor cu privire la contul de hosting, la aplicatiile personale gazduite pe servere, facand totodata posibila informarea constanta a Clientilor in ceea ce priveste noile produse sau servicii oferite ori diferitele promotii disponibile pe Website.

Nu vom dezvalui propriile dumneavoastra date personale decat organismelor abilitate, in concordanta cu legile aplicabile si tratatele internationale la care Romania este parte, in masura in care exista o obligatie de furnizare a acestora.

Soft Dreams nu va dezvalui niciunei alte terte persoane parti sau intreg continutul electronic al e-mailurilor sau aplicatiilor aferente propriilor dumneavoastra conturi de hosting, cu exceptia situatiilor in care dezvaluirea: (a) este necesara protejarii unui interes public ce vizeaza sanatatea sau siguranta nationala; (b) este solicitata de organisme si institutii abilitate; (c) este necesara in vederea prevenirii si combaterii unor infractiuni.

Soft Dreams declara de asemenea ca nu va proceda la nicio cenzura, editare, modificare, stergere sau monitorizare a informatiilor, datelor stocate pe serverele proprii puse la dispozitia Clientilor prin intermediul serviciilor ofertate pe Website. Soft Dreams nu va bloca accesul niciunei comunicari dintre Client si oricare terta persoana. Temeiul in virtutea caruia ar putea lua astfel de actiuni ar fi incalcarea obligatiilor contractuale de catre Client, cat si circumstantele oricaror altor prejudicii ori impuneri legislative.

In ceea ce priveste Clientii sau posibilii Clienti, datele furnizate de acestia pe parcursul incheierii contractului sau ulterior acestuia, vor fi folosite exclusiv in vederea executarii contractului dintre Soft Dreams si respectivul Client, nu vor fi transmise sub nicio forma catre terte persoane si nici nu vor face obiectul vreunei dezvaluiri.

Soft Dreams este inregistrat in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 29583, conform Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

In cazul in care vreti sa contractati unele dintre serviciile sau produsele disponibile pe Website veti pune la dispozitia Soft Dreams atat date de identificare cat si date necesare indeplinirii procedurilor de facturare.

Prezentele declaratii descriu principiile noastre generale in ceea ce priveste prelucrarea datelor personale apartinand Clientilor Website-ului considerati a fi cumparatori ai oricarora dintre produsele sau serviciile disponibile pe website, precum si cele apartinand vizitatorilor Website-ului.

Vrem sa ne asiguram ca intelegeti modalitatile in care vom folosi sau nu informatiile pe care ni le incredintati.

Informatiile de baza colectate sunt folosite pentru analiza traficului, imbunatatirea continutului Website-ului si a perceptiei publice vizavi de acesta.

Prezenta Politica de Confidentialitate face parte integranta din contractul pe care urmeaza incheiat online cu Soft Dreams. Oferta dumneavoastra de contractare declarata prin acceptarea termenilor si conditiilor de contractare inseamna inclusiv faptul ca ati luat la cunostinta de continutul Politicii de Confidentialitate, consimtind, in acelasi timp, asupra prelucrarii datelor cu caracter personal cu specificatiile precizate mai sus.

Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Citeste mai mult