Business Email VPS

Business Email VPS​

Daca detineti o companie si doriti sa va desfasurati activitatea si in mediul online, aveti nevoie de o adresa de email pentru a comunica cu clientii dumneavoastra.

Daca doriti sa aduceti valoare companiei dumneavoastra este important sa aveti un server de email personalizat si sa renuntati la email-urile gratuite.

Webland.ro vine in sprijinul dumneavoastra cu o solutie de Business Email ce va ofera o experienta placuta si o interfata prietenoasa pentru administrarea email-urilor.

Aceasta solutie de Business Email nu va ofera doar o comunicare mai profesionala ci adauga valoare brandului dumneavoastra fiind un ‘must’ in aceasta era digitala.

Veti utiliza domeniul dumneavoastea pentru a trimite si primi email-uri, astfel credibilitatea in fata clientilor si a potentialilor clienti va creste si vor prinde incredere in dumneavoastra.

Prin intermediul acestui serviciu veti beneficia de o configuratie personalizata pentru a va bucura de o corespondenta cat mai profesionala.

Business Email

La achizitionarea unui pachet VPS Cloud beneficiati de panoul nostru de control ClusterCS gratuit prin intermediul caruia puteti administra unul sau mai multe domenii fara a avea limita in adaugarea de casute de email.

Aceasta solutie de Business Email este gratuita la achizitionarea unui pachet de VPS Cloud 3 si poate fi implementata gratuit de catre echipa noastra de suport, la cerere.

Ce include aceasta solutie de Business Email

postfix

Doriti consultanta profesionala?

Contacteaza echipa tehnica pentru mai multe detalii legate de implementarea certificatului SSL.

Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Citeste mai mult